Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor Maan Mineralen

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van www.maanmineralen.nl , zoals deze beschikbaar is gesteld door Maan Mineralen . In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

je gaat akkoord met deze voorwaarden als je iets koopt bij Maan Mineralen

Intellectueel eigendom

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Maan Mineralen is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Maan Mineralen. 

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Maan Mineralen, zijn de algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. Het doen van een bestelling op de website houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. 

 

Prijzen 

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 

Betaling kan geschieden middels ideal of achteraf betalen indien gekozen op de website. 

 

Verzendkosten

Bij zendingen binnen NL wordt voor postpakket €6,95 en voor brievenbuspakket €4,60 aan verzendkosten gerekend.

 

Verzending

Alle pakketten worden verzonden met PostNL.

Consument dient ten aller tijde zelf te controleren of het leveringsadres dat is ingevuld tijdens het bestellen nog actueel is.

Levering door Maan Mineralen vindt plaats op het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending aan de consument, dit is binnen 1 tot 7 werkdagen.

Overschrijding van de levertermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

Het laten verzenden van een product is geheel op eigen risico en Maan Mineralen stelt zich niet aansprakelijk voor lichte onoverkoombare schade tijdens transport.

Verzenden naar buitenland gebeurt standaard zonder track and trace. Met uitzondering voor zelf anders aangegeven met de bijkomende kosten. Verzenden naar buitenland is altijd op eigen risico en Maan Mineralen is niet verantwoordelijk voor schade of vermissing.

 

Garantie

Maan Mineralen garandeert dat de producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook. Het doen van reclamatie geldt gedurende een periode van 7 dagen na levering. Hierbij dient u het bestelbewijs te kunnen laten zien.

Indien de geleverde zaken niet voldoen aan deze garantie, zal Maan Mineralen zorgen voor een passend vervangend product of herstel. Deze genoemde garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van oneigenlijk gebruik of wanneer consument of derden wijzigingen hebben aangebracht aan het product of deze hebben aangewend voor doeleinden waarvoor het product niet bestemd is.

 

U heeft de verplichting om de geleverde producten onmiddellijk doch in ieder geval binnen 7 dagen na ontvangst te inspecteren op volledigheid. Eventuele gebleken gebreken dient u uiterlijk binnen 7 dagen na ontdekking  per email gemotiveerd aan Maan Mineralen te melden. Dit kan via info@maanmineralen.nl

 

Retouren

Retouren worden enkel geaccepteerd indien de producten onbeschadigd en ongebruikt retour komen, dan wel in dezelfde staat als dat ze naar koper zijn verzonden. Het te retourneren bedrag ontvangt u retour binnen 14 dagen na ontvangst en controle van het product bij Maan Mineralen.  Mocht de retour niet voldoen aan de voorwaarden dan laat Maan Mineralen dit per email weten. U heeft dan de keuze om de retour terug te ontvangen, of dat de kosten voor de schade in mindering worden gebracht op het te restitueren bedrag. De kosten voor het terugzenden komen voor rekening van consument, tenzij anders overeengekomen.

 

Privacy

Maan Mineralen respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.